Carregant Esdeveniments

Del 9 al 13 de novembre Fira Virtual a http://www.firesvirtuals.cat/espluguesfira 

El dia 12 de novembre a la Plaça de Catalunya d’Esplugues de Llobregat

 

 

 

El comerç d’Esplugues es reinventa cada dia i avança en termes d’innovació i competitivitat. En aquest sentit, compta amb el suport de l’Ajuntament per a la seva digitalització –en l’actualitat, més de 110 establiments en reben assessorament i acompanyament especialitzat de manera gratuïta–, perquè tothom pugui trobar el que ofereix el comerç local al seu mòbil, tauleta o ordinador.

En un pas més d’aquest acompanyament, l’Ajuntament ha programat diversos esdeveniments durant el mes de novembre per fomentar el consum de proximitat:

– Es farà una fira de comerç local, amb un doble vessant. D’una banda, amb un apartat virtual, a través d’una plataforma digital, del 9 al 13 de novembre. S’hi podran fer visites virtuals a través d’avatars que es passejaran per les parades.

I, d’altra banda, una mostra presencial, el dissabte 12 de novembre, a la plaça Catalunya, en què participaran un màxim de 60 comerços. Serà una jornada plena de sorpreses, que es retransmetrà a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

– Tapes de Tardor, els dies 11, 12 i 13 de novembre, per promocionar els establiments de restauració d’Esplugues. Aquests podran participar també en la fira virtual, on es podrà consultar l’itinerari.

També està previst portar a terme el lliurament de bosses reciclades reutilitzables als comerços i fomentar així hàbits sostenibles en la recollida de residus.

Aquestes campanyes formen part del projecte Esplugues Comerç 4.0, que va aconseguir finançament dels fons europeus Next Generation. L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha dit que aquest projecte “inclou diferents accions per modernitzar el nostre comerç, aprofitar les oportunitats que ens ofereixen les eines digitals i, en definitiva, fer un salt de nivell perquè Esplugues sigui considerat un destí molt atractiu per a les compres”

Share This Story, Choose Your Platform!