Ens encarreguem d’aspectes vinculats amb la programació amb un ampli ventall de propostes temàtiques vinculades a la fira

La gestió firal va estretament vinculada a la programació d’activitats que doten de valor afegit a l’esdeveniment. Els visitants valoren molt positivament la programació d’activitats paral·leles que permeten aprofundir en la temàtica de la fira des de totes les seves vessants.

Disposem d’un àmpli ventall i experiència en la organització d’aquestes activitats que abracen totes les edats i interessos tant d’experiències vivencials com virtuals.

Serveis

Concursos

Elaborem bases per a tot tipus de concursos (a xarxes socials, de cuina, de fotografia, de cartells, de dibuix, etc…), fem la composició del jurat i dinamitzem la entrega de premis.

Personalitats

La participació de personatges coneguts en determinats aspectes d’una fira és un valor afegit a la pròpia programació. A més, facilita la repercussió a mitjans i ajuda a contextualitzar la temàtica en de la fira.

Cuina en directe / Showcooking

Les fires son sovint espais urbans transformats. És per aquest motiu que per garantir l’èxit de les activitats gastronòmiques oferim un servei de muntage de cuina, obrador i habilitem l’espai per a que l’activitat reuneixi totes les condicions necessàries per a que l’activitat sigui tot un èxit.

Vídeo cròniques

La promoció de les activitats és vital per a garantir-ne l’èxit, és per això que elaborem material videogràfic per abans i després de cada proposta. Generar contingut d’aquest tipus esdevé molt important per a web i xarxes socials on cal transmetre l’essència de cada activitat per a promoure l’expectació prèvia.

Tastos, tallers i mostres

En una Fira els visitants hi venen a descobrir, trobar i conèixer. Tenen ganes de deixar-se sorprendre i son especialment receptius a les activitats programades de caire exclusiu en el marc de la fira. Per això organitzem tot tipus de tastos, maridatges, degustacions, tallers de cuina i hort per a nens i nenes, presentacions de producte, xerrades i tertúlies gastronòmiques, sessions de cuina oberta, etc…

Gastrofilms

Existeixen múltiples vinculacions entre el cinema i la gastronomia. Des d’un menjar concret, passant per productes, cuines i restaurants, etc… Una de les novetats que presentem és “gastrofilms” on adaptem la sessió a la temàtica de cada fira en format tast-taller. Un espai informal i sense pretensions on menjar i tastar el que passa a la pantalla gran.

Mira aquí com han anat les sessions que hem fet fins ara