CreaTast Penedès pren el relleu amb una edició a Barcelona el proper 23 de maig

* Creatast Penedès 2016 tindrà lloc al Born Centre Cultural de Barcelona el 23 de maig.

* CreaTast Penedès pren el relleu a Nous Penedès, que aquest 2016 hauria celebrat la seva 20ª edició.

* CreaTast Penedès 2016 oferirà a professionals, premsa i aficionats la possibilitat de descobrir les noves creacions vinícoles produïdes a la DO Penedès.

* Per donar la benvinguda a CreaTast Penedès, la DO Penedès presenta una nova imatge d’aquest certamen essencial en el panorama vinícola nacional.

Com ja va sent una tradició des de 1996, l’arribada de la primavera és el moment escollit per la DO Penedès per donar a conèixer d’una manera directa i personalitzada al sector professional de la restauració, hostaleria, botiga especialitzada i premsa, totes les novetats referents als vins dels cellers inscrits a la Denominació d’Origen Penedès.

En una edició tan especial -aquest 2016 serà la 20º edició de l’esdeveniment- la Do Penedès dóna un pas endavant deixant enrere el nom de Nous Penedès, per presentar la primera edició de CreaTast Penedès. Es tracta un nou format que aquest mes de maig acostarà a Barcelona no sols les novetats dels vins sinó tota la filosofia que converteix a la DO Penedès en una denominació d’origen que va molt més enllà de la pura denominació geogràfica per ser una forma de creació de vins. D’aquí el nou nom CreaTast Penedès i una nova imatge que evoca tant el contacte entre dos vins que al Penedès conviuen en un imaginari que es reflexa en una imatge bucòlica.

En aquest marc, CreaTast Penedès 2016 inclourà tastos amb els nous vins del Penedès d’aquest 2016 enfocats  a que professionals, premsa i aficionats puguin conèixer de primera mà que és la DO Penedès.

Precisament aquesta és una de les novetats de la primera edició de CreaTast Penedès, acostar les creacions vinícoles del Penedès al gran públic i per això mateix, a més de premsa i professionals convidats, s’oferirà una entrada de 5€, per a tots els aficionats.

CreaTast Penedès 2016 tindrà lloc al Born Centre Cultural de Barcelona, el dia 23 de maig de les 12h a les 20.30h ininterrumpudament i mentre pel matí serà sols per a professionals, a partir de les 16h estarà obert a professionals però també a aficionats (cost entrada 5€)

Col·laboren amb la DO Penedès el formatge del Cadí i la Llonganissa de Vic

Informació pràctica

Barcelona
23 de maig
Born Centre Cultural – Plaça Comercial. s/n Barcelona
Horari: de 12h a 20.30h

creatast

 

Amb la presència de:
 1+1=3 / Joan Sardà / Albert i Noya / Juvé & Camps /Àsina Sardà / Lacrima Baccus /  At Roca / Llopart /Bodegues Ca N’Estella  /  Loxarel /Bodegues Pinord / Mas Bertran / Bodegas Torre del Veguer / Mas Comtal /  Can Bas Domini Vinícola / Mas Rodó / Can Pascual de Gelida / Miguel Torres – Jean Leon / Castell d’Age / Mont-Marçal
Castellroig – Finca Sabaté i Coca / Naveran / Celler Credo / Oriol Rossell / Cellers Avgvstus Forvm / Parató
Coma Romà – Josep Guilera Riambau / Parés Baltà / Covides / Pardas / Eudald Massana Noya / Sumarroca
Ferré i Catasús / Torelló / Giró Ribot / Vallformosa – Domènech Vidal / Heretat Mas Tinell / Viladellops
Jané Ventura / Vilarnau