“Molins de Rei BdeGUST”, un mes per degustar el millor de la vila

Entre el 16 de maig i el 18 de juny es podrà gaudir d’una oferta gastronòmica sense precedents a 41 establiments de la vila. “Molins de Rei BdeGUST” oferirà durant les primeres dues setmanes tapes i platets a 3 euros, i durant les tres següents menús d’entre 25 i 35 euros fets a partir de producte fresc i de proximitat. També hi haurà quatre demostracions de cuina en viu al Mercat Municipal.

Els propers dies es menjarà especialment bé a Molins de Rei. I és que entre el 16 i el 29 de maig, 36 bars i restaurants de la vila oferiran tapes i platets singulars acompanyats d’una copa de vi o d’una canya de cervesa Damm a un preu de 3 euros. I quan acabin les tapes començaran els menús gastronòmics fets a partir de producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat i de productes de proximitat cultivats per membres de l’Associació de Pagesos de Molins de Rei. Els menús tindran un preu d’entre 25 i 35 euros i es podran degustar en 9 restaurants de la vila entre el 30 de maig i el 18 de juny.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha apuntat que “amb aquesta iniciativa volem donar la màxima visibilitat a un sector estratègic que dóna un servei d’altíssima qualitat però que encara és desconegut per massa gent de la vila i del nostre entorn”. Casals també ha demanat als ciutadans que “aprofitin aquesta excel•lent oportunitat per descobrir els bars i restaurants pels que passem sovint pel davant però que mai ens hem animat a entrar”.

De la seva banda, la regidora de Consum i Turisme, Carme Madorell, ha explicat que aquest projecte deriva de les jornades gastronòmiques prèvies a la Festa Major. “Calia buscar una fórmula que dónes més retorn a l’esforç dels establiments participants i més difusió als productors locals”, ha dit Madorell, qui ha afegit que “els organitzadors farem un esforç important per atreure gent a Molins de Rei i per divulgar l’activitat a través de les xarxes socials i de tots els canals que tenim a l’abast”. D’entrada diversos bloggers influents en el sector gastronòmic ja han estat convidats a la presentació i participaran activament en aquesta iniciativa.

En el marc del “Molins de Rei BdeGUST” també s’ha previst la celebració de quatre showcookings a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal. Concretament hi haurà les demostracions de cuina en directe del Restaurant El Tast (18 de maig), Restaurant Ca La Mirelis (25 de maig), Restaurant La Peni (1 de juny) i Restaurant L’Àpat (8 de juny). Totes les demostracions tindran lloc a les 18.00h.

Seguiu totes les novetats al facebook i twitter de Molins de Rei Centre de Comerç!

quadriptic-2-baixa quadriptic-12