(Font Aj St Feliu Llob)

Sant Feliu de Llobregat, capital del Baix Llobregat, acull cada segon cap de setmana de maig les Festes de Primavera, celebració que engloba dos dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat: l’Exposició Nacional de Roses i la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.

36a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

La Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat se celebra dins del marc de les Festes de Primavera durant el segon cap de setmana del mes de maig. És un gran aparador comercial que omple els principals carrers del centre de la ciutat de parades i estands de diverses activitats econòmiques i socials. Més del 50% dels expositors procedeixen del comerç i de les entitats locals.

Els 38.000 m2 de superfície en què es distribueix la Fira estan oberts a tots els sectors i activitats econòmiques i comercials: serveis a la persona i la llar, alimentació, entitats, associacions, art i artesania, etc.

  • Artesania i espai d’època: Aplega diverses parades on es venen productes d’artesania amb ambientació l’època modernista.
  • Espai d’actuacions: La plaça de Lluís Companys acull diverses activitats, com concerts a càrrec de grups locals o actuacions del festival musical Boti+Farra+Sound, entre altres.
  • Mostra d’activitats i folklore tradicional i popular: En el marc de la Mostra se celebren cercaviles de gegantons i capgrossos, correfoc, actuacions de bastoners, castellers, esbarts, etc. També hi ha els estands de les entitats i institucions santfeliuenques.
  • Firajoc: El parc Nadal es converteix en un espai adreçat als infants on es fan tallers, jocs, activitats d’animació infantil i un ampli ventall de propostes, totes elles gratuïtes.
  • Encants: Els visitants troben una àmplia gamma de productes com ara roba, complements en pell, bijuteria, material de papereria, joguines, etc. Un petit mercat dels encants ideal per a fer una passejada i trobar les millors ofertes.
  • El Tast. Mostra de vins, caves i gastronomia: Davant del Casal de la Gent Gran i al passeig Bertrand es concentren els estands de productes alimentaris, cellers i caves on tots els visitants podran consumir els productes oferts per establiments de la ciutat.

57a Exposició Nacional de Roses

En l’edició del 2015, que es va celebrar els dies 8, 9 i 10 de maig, al Palau Falguera, es van poder veure i olorar més de 10.000 roses (entre roses d’hivernacle, roses de jardí i rosers en flor) de més de 150 varietats i procedents de diferents punts de Catalunya, Espanya, Europa i de la resta del món.

Muntatges:

Muntatges 2015 (2)

Muntatges 2015

Muntatges 2015 (1)

Fotografies:

Festa de la Rosa St Feliu (6) Festa de la Rosa St Feliu (5)

 

 

 

 

 

 

Festa de la Rosa St Feliu (7)Festa de la Rosa St Feliu (8)Festa de la Rosa St Feliu

Festa de la Rosa St Feliu (4)Festa de la Rosa St Feliu (3)Festa de la Rosa St Feliu (2)