Carregant Esdeveniments
Amb un PREMI FANTÀSTIC: visita al Món Sant Benet, una visita a la Fundació Alícia i un dinar al Restaurant l’Ö (una estrella Michelin!).
El CCVIC Montseny convoca un concurs de flams!

Des del CCVIC el Montseny, dins les propostes de tardor 2016, ham organitzat un concurs de flams on els participants hauran de demostrar les seves millors aptituds per crear un flam únic, amb un toc especial, que un jurat professional valorarà i puntuarà.

Els participants podran utilitzar els ingredients comuns que es descriuen a les bases i un màxim de tres ingredients que escullin ells per donar el toc personal al seu flam. Els estris de cuina que podran utilitzar també seran comuns per tothom per tal de donar les mateixes oportunitats.

Després del concurs els participants i els assistents podran gaudir d’una sessió de cuina a càrrec de laGemma Clofent  http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/

És una activitat gratuïta que farem el dia 26 de novembre al CCVIC el Montseny, Av. del Montseny, 16, de Vic. Les inscripcions es poden fer presencialment al CCVIC el Montseny o al correu ccmontseny@vic.cat, indicant nom i cognoms, telèfon i edat.

Les places són limitades.

Consulteu les bases

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!