Carregant Esdeveniments

Com ja va sent una tradició des de 1996, l’arribada de la primavera és el moment elegit per la DO Penedès per donar a conèixer d’una manera directa i personalitzada al sector professional de la restauració, hostaleria, botiga especialitzada i premsa, totes les novetats referents als vins dels cellers inscrits a la Denominació d’Origen Penedès.

En una edició tan especial -aquest 2016 serà la 20º edició de l’esdeveniment- a la Do Penedès volem donar un pas endavant deixant enrere el nom de Nous Penedès, per presentar la primera edició de CreaTast Penedès. Es tracta un nou format que aquest mes de maig acostarà a Barcelona i Girona no sols les novetats dels vins sinó tota la filosofia que converteix a la DO Penedès en una denominació d’origen que va molt més enllà de la pura denominació geogràfica per ser una forma de creació de vins. D’aquí el nou nom CreaTast Penedès i una nova imatge que evoca tant el contacte entre dos vins que al Penedès conviuen en un imaginari que es reflexa en una imatge bucòlica.

En aquest marc, CreaTast Penedès 2016 inclourà tant tastos amb els nous vins del Penedès d’aquest 2016 enfocats a que professionals, premsa i aficionats puguin conèixer de primera mà que és la DO Penedès.

Precisament aquesta és una de les novetats de la primera edició de CreaTast Penedès, acostar les creacions vinícoles del Penedès al gran públic i per això mateix, a més de premsa i professionals convidats, s’oferirà una entrada de 5€, per a tots els aficionats.

CreaTast Penedès 2016 tindrà lloc al Born Centre Cultural de Barcelona, el dia 23 de maig, i a Girona a Mas Marroch, dels germans Roca, el dia 9 de maig.

La cita al Born Centre Cultural de Barcelona ocuparà tot el dia, però mentre pel matí serà sols per a professionals, per la tarda estarà obert a professionals però també a aficionats.

A Girona, CreaTast Penedès serà sols per professionales i tindrà lloc de les 16h a les 20.30h.

En ambdues dates col·laboren amb la DO Penedès el formatge del Cadí i la Llonganissa de Vic

Us hi esperem

Share This Story, Choose Your Platform!