Carregant Esdeveniments

Catalonia Experience
Un souvenir per a tota la vida

Catalonia Experience és un viatge gastronòmic que pretén apropar el més profund de la cultura catalana a tot el món.

Els objectius d’aquesta experiència són:

1. Fer gaudir als assistents amb els millors plats i begudes de cadascuna de les regions que visitarem; viatjar per Catalunya sense moure’ns de la cadira.
2. Enamorar a tot aquell / a que no conegui la història i la tradició de la nostra terra.
3. Que els assistents es diverteixin, gaudeixin i generin connexions entre ells.
4. Aportar coneixement; ensenyant l’art de la taula i del protocol.

MENÚ

SANGRIA DE CAVA AMB TAPES DE LA MEDITERRÀNIA

OLIS EXTRA VERGES CATALANS, PA AMB TOMÀQUET, XATONADA I CAVA

SUQUET DE PEIX, ACOMPANYAT DE VINS DE L’EMPORDÀ.

CANELÓ AMB TÒFONA DEL PAÍS AMB UN PRIORAT.

FORMATGES ARTESANS DEL PIRINEU AMB UN VI IDEAL DE LA CATALUNYA NORD.

PA AMB VI I SUCRE, AMB UNA MALVASIA DE SITGES DEGUSTADA AMB PORRÓ.

ROM CREMAT I MÚSICA

PROPERA CONVOCATÒRIA  DIMECRES 27 DE JULIOL 
Hora: 20h
Lloc: Bouquet d’Aromes
Adreça: C/Loreto, 22. 08029 Barcelona

Preu: 95€ / 170€ (2 persones)

RESERVES: info@bouquetaromes.com
(Assumpte: Cat Exp Expogestio)

TarifasCatExp-22

El recorregut comença amb una visió general sobre Catalunya, destacant els fets més importants que han succeït en el nostre curs històric, mentre servim un gran cava i tapes típicament catalanes.

Després passarem a explorar amb detall 5 de les àrees més importants per a la nostra cultura i raó de ser.

Girona:
Ens traslladem a la Costa Brava, on fem una immersió en el surrealisme de Dalí i la seva trajectòria artística i intel·lectual. Coneixem la Sardana i la seva tradició mentre degustem un suquet de peix acompanyat de vins de l’Empordà.

Tarragona:
Ens remuntem a la cultura romana i exactament a Tàrraco,  i expliquem la seva història mentre degustem calçots o xató i comparem el Montsant amb un Priorat. Parlem dels Castellers, de la seva simbologia i la seva importància com a pilar de la nostra cultura.

Lleida:
Representa la força de l’home; arxiconeguda per ser un punt agrari molt potent. Retrem homenatge a l’oli d’oliva, comparant diferents varietats d’aquest mentre gaudim d’un fricandó amb bolets i vins Costers del Segre.

Pirineu:
Muntanya, formatge i esquí acompanyats amb el vi més adient. És el tram més rural de tots, i un moment en el qual ens aturem per respirar la puresa i l’encant dels nostres boscos i pastures. Parlarem del romànic i veurem i degustarem formatges de la zona i ens semblarà estar al costat d’una ovella mentre ens els mengem.

Barcelona:
Partim de l’Eixample, on recorrem l’origen dels seus carrers; coneixem la música de Pau Casals, el modernisme de Gaudí i la història de la indústria Barcelonina, destacant el port com un element essencial per al creixement de la ciutat en facilitar l’entrada i sortida de comerç. En aquest tram assaborim la crema catalana i el pa, vi i sucre, acompanyat de moscatell evidentment consumit amb  porró.

Finalitzarem amb una traca final, mentre reproduïm un vídeo amb els moments més memorables i ensenyem a degustar i preparar un rom cremat, cantant la mítica cançó: amics per sempre i alguna més.

TarifasCatExp-31

Share This Story, Choose Your Platform!