_LOGOPresentem un nou projecte que fusiona cinema i gastronomia. Es tracta d’una sessió que analitza pel·lícules, directors, actors i gèneres des de tot allò que te a veure amb el menjar, els restaurants i la cuina

Son moltes les referències gastronòmiques a la pantalla gran i des d’expogestió, posem a l’abast dels més cinèfils tastar les creacions més emblemàtiques, les curiositats més sorprenents i les anècdotes més desconegudes entorn al setè art.

Una sessió per escoltar, mirar i tastar en primera persona!

1

desayuno2-533x300

Aquesta sessió està especialment dissenyada per a fires, cinemes, mostres i esdeveniments culturals i està desenvolupada per:

 Albert Galera (@AlbertGalera), escriptor cinematogràfic. Ha publicat els llibres “Ciudades del Cine” (Ed. AlbertRaima), “Anna Karina. La princesa de la Nouvelle Vague” (Ed. Al Revés) i “Gigantes del Cine” (RobinBook). També ha participat en llibres col·lectius com els dos volums de “Cine Fantástico y de Terror Español” (T&B Editores). Properament publicarà una monografia sobre el director francès Jean-Pierre Melville (Ed.JC) y una altra sobre l’actriu japonesa Setsuko Hara (Satori), a més de coordinar un llibre col·lectiu sobre les mutacions dins el cinema de terror. Durant la seva trajectòria professional ha col·laborat amb diverses distribuïdores cinematogràfiques, com Manga Films, Notro Films, Baditri, Vértice Cine i A Contracorriente Films. Ha fet diverses col·laboracions a ràdio com RNE-Ràdio 4 i Ràdio Estel, i formació a la Universitat Ramon Llull i The Cine.

Jordi Beumala (@jordibeumala), promotor i dinamitzador gastronòmic, blogaire. Apassionat de la cuina i la seva gent, amaJordi Beumalant a les gastrojuergas, els esmorzars de forquilla i a la cuina amb amics. Ha donat cursos de cuina, presentat esdeveniments gastronòmics i fet sessions de cuina en directe per a fires i mercats. Ha participat en tertúlies, seccions i programes gastronòmics per TV3, Rac1 i Ràdio Molins de Rei, La XarxaTV Locals, Movistar+. Ha guanyat diversos premis i mencions relacionats amb la cuina i la gastronomia (Revista Cuina, Bon Preu Esclat, Mercats de la Diputació de Barcelona). Gestiona la promoció gastronòmica de diverses fires al Baix Llobregat i és el responsable de comunicació del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

Segueix a @gastrofilms a: Facebook / Twitter / Instagram

Gastrofilms Pulp Fiction (27)

Gastrofilms Pulp Fiction (46)