El passats 24 i 25 de novembre va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú el vint-i-dosè congrés de la Federació de Fires de Catalunya.

Al llarg dels anys ha esdevingut un espai de trobada i intercanvi entre els professionals i responsables del conjunt de Fires de Catalunya.

El Congrés va comptar amb la presència del Conseller Felip Puig a la inauguració i una nodrida representació dels agents econòmics i comercials de les diferents administracions catalanes així com representants d’un gran nombre de fires i mostres locals.

 

En el congrés es van abordar el context econòmic mundial, europeu i català en relació a les tendències i inèrcies econòmiques a càrrec de Santiago Niño Becerra, el paper dels influencers digitals en les fires i en la promoció d’esdeveniments a càrrec de Maria José Cayuela, novetats en la normativa i elaboració de Plans d’Auto Protecció, diversos debats temàtics entorn a la comunicació, una sessió sobre la motivació i l’entusiasme com a factor determinant de l’èxit i l’exposició de diversos estudis d’impacte econòmic de les fires.

El congrés també va comptar amb el Lliurament de Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya.

Els guanyadors van ser:
  • Fira d’Igualada
  • Menció per la Fira de Mollerussa
  • Menció per la Fira del Comerç i el Rebost d’Alcarràs
Moltes felicitats a tots ells i bones fires a tothom!!!